Slik lyder nominasjonen:

Mitt hjertebarn er: Linesøya er en øy i havetgapet i Åfjord kommune med ca 70 fastboende. Det er langt til lege og annen helsepersjonell. På vår, sommer, høst og i helgene økes befolkningen betydelig av fritidsboligeiere.

Det er flere ganger blitt tatt opp at Linesøya har behov for en hjertestarter, men så er det kostnader med innkjøp av hjertestarteren som har latt det bli med tanken.

Som formann i Linesøy Vel synes jeg at befolkningen på Linesøya er verdig mottaker av en hjertestarter. Hjertestarteren kan være plassert i Velhuset som står midt på øya, og nøkkelskap på utsiden vil sikre at alle vil få tilgang til hjertestarten i løpet av kort tid.

På Linesøya har vi ingen å miste.Irene Sørgård Brekke,LinesøyaVil du nominere ditt hjertebarn, eller noen du mener fortjener det (frist 24. desember)?Alt du trenger å gjøre er å sende oss en nominasjon med en kort begrunnelse på hvorfor akkurat du eller de bør få gaven. Har dere opplevd en situasjon hvor en starter hadde kommet godt med, så skriv gjerne litt om dette. Alle bidrag vil bli vurdert og legge grunnlaget for hvem som går av med seieren. Eneste begrensing for nominasjonen er at den må være tilknyttet Fosen.

Husk å legge ved et bilde av deg, dere eller en aktuell situasjon og send til:

redaksjonen@fosna-folket.no

Du kan også sende oss et brev:

Fosna-FolketMaren Juels gate 17130 Brekstad