Primus motor for arrangementet, Bjørn Hosen, kan fortelle om en oppslutning langt over forventningene. De ulike etablissementene gikk så det grein, forteller en entusiastisk festivalgeneral, mens stoler stables og returvarer sorteres.

- Selvsagt gjorde det fantastiske været sitt til at alt ble så vellykket, men vi har fått mye skryt for fornyelsen av arrangementet også, sier Hosen.

Mer inkluderende

Tidligere har sommerfestivalen holdt til i «sentrum» av Stokkøya, men tapet av et viktig lokale, og det etter hvert synkende oppmøtet på dansefestene på samfunnshuset, gjorde at festivalkomitéen måtte tenke nytt.

- Vi ville prøve et større utearrangement som var mer inkluderende, i tillegg til flere små arrangement i Stoksundområdet, sier Bjørn Hosen.

Fem av tre

Fredag var det gammeldans med Killingbergs i samfunnshuset på Revsnes, lørdag la ei sjørøveskute til ved Aquarius brygge og de med grønne fingre gikk på hagevandring både lørdag og søndag. Det hele ble avsluttet med laks og sodd på Stokkøy samfunnshus søndag, der også de fem store premiene i hovedlotteriet ble trukket.

- Da den ivrigste loddselgeren stakk av med tre av de fem premiene, begynte nok noen å lure, men det hele gikk rett for seg, forsikrer Bjørn Hosen.

Pent overskudd

Størst oppmøte var det på plassen utenfor ved samfunnshuset lørdag kveld. Atle Pettersen (X-Faktor, Skal vi danse, Stjernekamp) viste seg som en suveren entertainer for den litt yngre garden, mens Stage Dolls rocket inn i natten for de litt mer tilårskomne.

- Med  over 750 solgte billetter var dette mer enn vi hadde drømt om. Det sikrer et pent overskudd til arrangørene Sportsklubben Stoksund og Stokkøy samfunnshus, forteller Bjørn Hosen.