Ørland fikk årets første rulletrapp da Libra shopping åpnet i juni. Da ville ikke Galskaperne i Hasselvika være dårligere. På Hasselvikadagen lørdag presenterte de en rulletrapp med egen vri.

Multifunksjonell

- Den ble godt tatt imot. Vi har nå en multifunksjonell rulletrapp, som kan brukes til det meste, sier Ken Robin Sivertsvik i Galskaperne.

Han forteller at mange av dem, som beskuet rulletrappen, syntes laksetrappfunksjonen var veldig grei.

- Mobile laksetrapper er jo en mangelvare. Vi i Galskaperne liker å leke med ord, og bruker det helt bevist i alle prosjekter vi deltar i, påpeker Sivertsvik.

1000 besøkende

Han sier at hensikten var å få til en bedre rulletrapp enn på Brekstad.

- Vi ønsket å få folk til å smile og le. Det er vi rimelig sikre på at vi fikk til, påpeker en fornøyd Sivertsvik.

Hasselvikadagen hadde rundt 1000 besøkende på dagtid i år. På festen om kvelden tok om lag 600 personer turen. Det er leder i Hasselvika IL, Lena Sofie Hammern Sivertsvik, godt fornøyd med.

- Oppmøtet var veldig bra. I fjor regnet og blåste store deler av arrangementet bort. I år var det nesten for bra vær. Det ble nesten for varmt til folk, smiler hun.

Roser innsatsen fra frivillige

Det er idrettslaget og korpset som arrangerer Hasselvikadagen. Svært mange frivillige bidrar til å gjennomføre arrangementet.

- Jeg er veldig imponert over innsatsen til folk. Ungdommer, som egentlig ikke sto på lista over folk som skulle hjelpe til, tok kontakt og ville bidra, påpeker Lena Sivertsvik.