Rulletrappa blir i disse dager produsert på Fagerdalen Mekaniske Verksteder og vi har gleden av å presentere tegningen av den her. Den er nemlig ikke ferdig enda.

Med rullekake

Galskaperne driver som kjent med sted og bygdeutvikling på utradisjonelle måter og kan nå sørge for at det blir ei rulletrapp som ikke bare går på alv rulle som vanligere rulletrapper, men nå også i kvart rulle og full rulle.

- Det er jo tydelig at rulletrapp har mye å bety, og gir en direkte oppmuntring til folket, sier galskaper Ken Robin Sivertsvik.

- Det vil bli demo av rulletrappa og muligheter for å teste den ut. Rulletrappa har også noen finesser som ikke andre rulletrapper har slik som rulletekst, servering av rullekake og automatisk innrulling av gjeipen.

Underholdning

Adrian Jørgensen fra The Voice skal underholde på familiedagen. Han er klar med sommerlåten Heart Of Summer.

Som i fjor vil det i år også bli vannkraftprøve på Hasselvikadagen. Ved å komme seg igjennom en hindeløype som ligger på vannet kan en vinne 1000kr.

Grilling, hoppeslott, helikopter, hesteridning, boder og granatkasting er andre aktiviteter som skjer på dagen

Fest

Hasselvikadagen avsluttes med bygdefest med Sie Gubba og DJ Traktor.

De har i år tatt med seg et lokalt sangtalent som skal være med se å synge duett. Den heldigere er Silje Ohma Dybdahl som kommer fra Rissa.

Hvis har planer om å ta bilder, så send gjerne til redaksjonen@fosna-folket.no.

GALSKAPERNE. Fra v. Ken Robin Sivertsvik, Mats Nilsen og Anders Fagerdal Lian.