Det er mange talenter på Fosen, både innen kultur og idrett. Flere av dem fikk vist seg fram på scenen i Rissahallen torsdag kveld under utdelingen av Fosenprisen 2013. Og publikum lot seg begeistre.

- Det er spennende at det er så mange flinke folk på Fosen, og de holder et høyt nivå. Egentlig synes jeg at alle de nominerte hadde fortjent en pris, sier Kurt Rønning fra Rissa. Han synes det var ekstra stas at Fiskefestivalen på Bessaker fikk juryens hovedpris.

- Jeg var der en del da jeg var ung, og har hatt mange gode opplevelser der, sier Rønning.Stor bredde

- Det er mange flinke talenter på Fosen, og det er artig at det er så stor bredde på innen både idrett og kultur, sier Kaja Pernille Steffenak, som hadde tatt turen fra Levanger for få med seg utdelingen av Fosenprisen 2013.Har det i kjeften- Dette var den beste Fosenprisen så langt.  Det var stas at Leksvik fikk med seg to priser (Odd Ivar Berg og Julian Brekken Lysvand, journ. anm.). Jeg tror juryen må ha hatt en vanskelig jobb med så mange flinke nominerte, sier Marit Onsøien Strøm, som var i følge med ektemannen og ordfører i Leksvik, Einar Strøm.Han er enig med kona i at det var ekstra stas at Leksvik markerte seg i stor grad med to av to mulige hovedpriser.- Arrangementet var kjempeflott fra begynnelse til slutt. Prisvinnerne fra Leksvik viser at vi har det i kjeften og at vi har muskler (hovedprisvinner Berg er revyartist og Brekken Lysvand er styrkeløfter, journ. anm.), sier Strøm.Se web-TV-innslag fra Fosenprisen her.

Marit Onsøien Strøm og Einar Strøm. Foto: Magnus Okstad
Kurt Rønning. Foto: Knut Inge Blix Furuseth