Bøgdabråk fra Roan er igjen plateaktuell.

 «Gå som det her»

Gruppa, som består av Leif Inge Hopstad på vokal, Morten Kallar på gitar, Arne Jan Hopen på tagenter og trekkspill, Morten Lerstad på bass og Robert Myrhaug på trommer, opererer hovedsakelig innen countryrock-sjangeren. Bandet bygger opp under den tradisjonelle trønderfest-kulturen, og har med tidea opparbeidet seg et svært godt live-rykte.

– Vi er mer gira på å spille enn noen gang, og ser frem til å besøke spillesteder over hele landet i tiden som kommer. Bøgdabråk-bussen står klar med full tank og kalenderen fylles fort opp med nye konsertdatoer. Det blir fullt trøkk, og vi gleder oss til å lage mer bråk – mer BØGDABRÅK!, sier Leif Inge Hopstad.

400 konserter

I ei pressemelding står blant annet følgende å lese i forbindelse med utgivelsen:

«Med en enorm stå-på-vilje har Bøgdabråk totalt lagt bak seg rundt 400 konserter, og alle som har fått oppleve dem på en scene vet at de leverer god stemning! Med sine fengende låter og sjarmerende tilstedeværelse har de blitt populære på tvers av både alder og sosial status.

Bøgdabråk synger på dialekt og har til nå gitt ut to album. Debuten «Livet Som Ung» ble sluppet i 2008, mens oppfølgeren «Sladder» så dagens lys i 2010. Vokalist Leif Inge Hopstad har skrevet og produsert alle bandets låter. Det er dessuten laget flere musikkvideoer, og  blant dem har "Dæ æ håpe på", "Sånne Kara" og "Hattkaill» vært mye spilt på Dansefot Jukebox på NRK1.»