Nilsi er konferansier under Fosenprisen som i år arrangeres i Rissahallen onsdag i denne uka.

Nils-Ingar Aadne fra Andebu i Vestfold begynte med stand-up i 2003 og har etablert seg som en av Norges nye kvalitetskomikere. I løpet av disse årene har han stått på scenen og underholdt utallige mennesker, tilsammen er det blitt over 1000 show. Han er blant annet blitt utnevnt til det nye komikernavnet i Norge av VG, fått Komiprisen for årets gjennombrudd i 2011, nominert til Stå-Opp-Prisen 2 ganger, opptrådt i Oslo Spektrum i forbindelse med John Cleese sitt norgesbesøk og er fast innslag på Latter i Oslo.

Fra 2011 gjorde han seg også synlig på TV. Han var fast medlem i ”Komiker i arbeid” på TV2 som gikk 6 programmer i Senkveld sin sendetid etter påske. Og han gjestet ”Roast” på TV Norge i 2 programmer. I 2012 ble han med Thomas og Harald som fast medlem i Senkveld, her han bidratt i 3 sesonger. I 2012 var han også fast medlem i 10 programmer av Komiker i arbeid på TV 2. Og våren 2013 var han å se i Underhuset på, også på TV 2.

På spørsmål om han har vært i Fosen før sier han både nei og ja.

-Er Ørland på Fosen, da?

- Ja, det er det.

- Ok, der har jeg underholdt et par ganger i militærleiren. Det var gøy. Jeg bodde på et hotell på Brekstad (Ørland Kysthotell, journ.anm.) hvor det er både kulturhus, bibliotek, politihus og mye annet. Jeg har aldri bodd i et bygg hvor det er så mange etater som på dette stedet.

- Hva tenker du om trøndere da?

-Jeg har ikke noe vondt å si om de. Jeg har alltid hatt det gøy når jeg har vært  i Trondheimsregionen, sist i Olavshallen, sier han.