Utstillingen, "Ett og etthundre terningkast om dagen" holdes i et samarbeid mellom kunstforeningen, Ørland Sparebank og Galleri Hans. Det er i lokalene til sistnevnte  på Brekstad at utstillinga blir å oppleve i tida framover.

- Kjempeartig at jeg ble plukket ut for årets stipend. Jeg liker grunnideen om at stipendiaten blant annet skal få være en inspirasjon for andre og arbeide med skoleelever i Ørland og Bjugn i tida framover, sa Annika Borg under åpninga.

Det er en form for konseptkunst Borg fokuserer på.

- Prosess og idé står sentralt. Det kunstneriske materialet er tallrekker samlet fra daglige terningkast - prosjektet "ett og etthundre terningkast om dagen" som ble startet i 1994 og fortsatt pågår. Seks terninger kastes samtidig. Hver terning er merket og har sin faste plass i rekkefølgen. På denne måten beholdes det rent tilfeldige ved prosjektets materiale. Tallkombinasjonene nedtegnes og samles i et stadig voksende arkiv som for tiden er utstilt på Arkivsenteret på Dora i Trondheim. Tallmaterialet danner i neste omgang grunnlag for videre transformasjoner til ulike visuelle former og uttrykk, forklarer Borg.

Mye smått å studere.
Seks terninger - en hel masse kombinasjoner.