Øyvind Håbrekke med diplomet for hovedpris idrett. En rørt Paul Aksel Johansen mottok prisen.

Thor Bretting fikk den høythengende hedersprisen for sitt mangeårige arbeid innen idretten, og da i særdeleshet fotballen. Han var ikke engang nominert, så Brettingen ble fullstendig tatt på senga.

Fosenprisvinnerne 2011:

Hederspris:

Thor Bretting ble i går tildelt juryens hederspris. Thor Bretting fikk prisen for sitt langvarig virke for fotballen, både Ørland Ballklubb og som ildsjel for fosenfotballen generelt. I 43 år har han stått på som en utøver, dommer, trener, administrator og dugnadsarbeider.

Hovedpris idrett:

Paul Aksel Johansen fikk æren av hovedpris i idrett. Han har vært en av Fosens fremste idrettsutøvere på flere arenaer. Selv etter å ha vært lam fra livet og ned har han kjempet seg tilbake i idretten. Han har deltatt i Paralympics, VM og NM i rullestol. Johansen er et flott forbilde, og viser at vilje og innsats kan overvinne selv de største motbakker.

Talentpriser idrett:

Kristin Dyrendahl fra Rissa bueskytterlag og Mads Haugseth fra Yrjar bueskytterlag ble vinnerne av denne prisen. Begge er talentfulle bueskyttere, som har levert gode prestasjoner i 2011.

Hovedpris kultur:

Hovedprisen for kultur gikk til ingen andre enn Halvard Witzø. Han er kjent som regissør for Tuba Atlantic. Han ble nominert for selve Oscarprisen nå i år. Filmen ble filmet i Åfjord kommune og flere fosninger har viktige roller i produksjonen.

Talentpriser kultur:

Karina Hanssen fra Åfjord fikk en av prisene blant talentprisene for kultur i går. Hun har allerede gitt ut plate og tross sin unge alder har hun lagt grunnlaget for en karriere som sanger. Den andre prisen i kategorien kultur gikk till komponistkameratene Bendik Sells og Jonas Eide. Begge har vært elever ved Fosen videregående skole. Etter det har de sammen prestert å passere flere nåløyer innen norsk musikkutdanning.

Vaktmesteren.
De fire banksjefene på scenen.
Bendik Sells og Jonas Eide.
Brødrene Per Christian og Pål Andrè Mollan i full vigør.
Komponistkameratene Bendik Sells og Jonas Eide for den ene talentprisen for kultur.
Karina Hanssen fra Åfjord fikk overlevert den andre talentprisen for kultur av kultursjef Kine Larsen Kimo fra Rissa.
Mads Haugseth fra Yrjar bueskytterlag fikk den ene talentprisen innen idrett.
Talentprisvinner idrett nummer to: Kristin Dyrendahl fra Rissa.
Peers Internasjonale fra Fosen videregående skole med Beatles: "Lucy in the sky with diamonds".
Gruppa Mute underholdt til stor applaus.
Korissa fra Rissa underholdt med britiske Queens kjente «Bohemian Rhapsody».
Ellen Marie Sørmeland fra Osen sang.
Nytt på Nytt i lokal utgave.
Sangkoret Jubel fra Bjugn.