Laks og sild sto som vanlig på menyen under Ørland Bluesfestival.

Laks og sild

Tradisjonen tro innbød Ørland Bluesklubb til velfylte bord med laks og sildeprodukter. Delikat og innbydende var ord som ble brukt om bordene. Folk koste seg i hver en krik og krok på kultursentret før huset ble fyllt med musikk i fire saler.

Nikki Lamborn og Angela Brown

Helt på slutten av konserten til «Never The Bride»(UK), i kultursentrets store sal ,fikk publikum en stor musikkopplevelse. Tilsynelatende impulsivt ba vokalisten i bandet, Nikki Lamborn, om at Angela Brown, som var blant publikum, om å komme opp og synge sammen med henne. Angela Brown er jo ikke noen « hvemsomhelst». Hun er en av verdens ypperste bluessangerinner og vi fikk oppleve henne både i kirka og sammen med bandet «Blue Aspic» under fredagens konsert. Men at hun skulle synge sammen med Nikki og «Never The Bride» var en overraskelse. Da «You make me feel like a natural women» strømmet ut i salen var publikum i ekstase! Stemmene til de to damene formelig smeltet sammen og med musikk av «Never The Bride» ble det hele perfekt.

G.R. Engan`s Blues Gathering

Geir Rune Engan er en trøndersk bluesveteran som har samlet det ypperste av bluesmusikere i Midt-Norge. Hele ni musikere entret scenen i store sal. I tillegg hadde han med seg sin unge datter som var vokalist under et par av låtene.

Blåseinstrumentene gjorde musikken spesielt innbydende. Sjøl om de fleste i salen sto og lyttet til musikken var det enkelte som bare måtte røre på dansefoten. Dansetakt var det utvilsomt under hele konserten.

Yngve & his Boogie Legs

Siste band ut i salen «Yrjar» var «Yngve & his Boogie Legs». Yngve Jordalen, på kontrabass, og de fire andre guttene tok publikum med storm! De fem unge guttene i mørke dresser, hvite skjorter og slips var ikke bare svært sympatiske og flotte, de var utrolig gode musikere. Yngve Jordalen imponerte stort på kontrabass, ellers var det Bjørnar Ekse Brandseth som sto for showet. Han var vokalist og sologitarist. Trass sin unge alder var vossingen utrolig dyktig. Han var «helt konge»  da han med stor innlevelse sang «Have you ever loved a woman».

Den dyktige blåserekka i G.R. Engan`s Blues Gathering.
Nikki Lamborn t.v. , Angela Brown og "Never The Bride" ble utrolig populære.
Yngve & his Boogie Legs er et band sammensatt av unge,svært dyktige musikere.