Ifølge Facebook-siden til arrangementet er det mange som planlegger å bli med på konserten. Torsdag morgen var det registrert 214 som har sagt ja takk til invitasjonen, mens 180 personer sier kanskje.

Teodor Tuff utga i 2009 sitt første album. Etter plateslipp og presentasjon på nasjonale tv-kanaøer, gjorde Teodor Tuff en del konserter, blant annet med Europe og Whitesnake på Trondheim Rock Fest. Bandet har også varmet opp for Deep Purple i et fullsatt Oslo Spektrum. Bandet består i dag av Terje Harøy (vokal), Christer Harøy (gitar), Rayner Harøy (bass), Knut Hellem (trommer) og Knut Lysklætt (gitar).

På sitt siste album Soliloquy, som ble sluppet i begynnelsen av november 2011, har de med seg et a-lag av gjesteartister. Jeff Waters (Annihilator), Mattias IA Eklundh (Freak Kitchen), Martin Buus (Mercenary), Eskild Kløften (Divided Multitude), Jacob Hansen og Tonje Harøy.

Divided Multitude,  progressiv metal-bandet fra Ørland og Bjugn er godt kjent i Fosen, og blant mange som er interessert i musikksjangeren. Bandet startet så tidlig som 1995.   Bandet består av Christer Harøy (gitar), Sindre Antonsen (vokal), Anders Vinje (trommer), Rayner Harøy (bass) og Eskild Kløften (tangenter).

Christer Harøy er med i begge bandene.

Om Teodor Tuff sier han at lydbildet på den nye CD`en er noe endret siden den første. En ny produsent er noe av forklaringen.

- Det er tyngre enn tidligere, men variasjonen ligger i bunn, sier han om «skiva» som i januar ble utgitt i hele Europa. I mai utgis den i USA.

Det er nå en stund siden de har vært på turne sammen. En årsak er at Terje Harøy har blitt pappa. Samtidig har det blitt jobbet med å skrive nye låter for neste utgivelse som er aktuell neste år.

For Teodor Tuff sin del kan det bli aktuelt med en liten turne til høsten, mens det for Divided Multitude sin del er planer for en del festivaljobber til sommeren.

TEODOR TUFF nye CD skal utgis i USA i mai.