Initiativtakere og koordinatorer til kirkekonserten er Gunnhild Tettli og Wenche Hellem. Den første konserten finner sted i Ørland Kirke onsdag 16. september og den andre i Bjugn Kulturhus 23. september, opplyser Gunnhild Tettli.

Lokale aktører

- Programmet for kirkekonserten er straks klart. Det har strømmet inn med forespørsler om å delta. Alle aktørene er lokale, sier Gunnhild.

På programmet står hele seks kor fra Ørland og Bjugn. I tillegg blir det mye sang, fiolin, trompet og korps, og Hallvard Mjøen stiller opp med lyd og lys.

- Plass til flere

-Det blir gratis inngang til konsertene, men vi håper at alle vil gi penger i bøssene ved utgang. Pengene går til Røde Kors og Norsk Folkehjelp, forklarer Tettli.Til konserten i Bjugn Kulturhus er det fremdeles plass til flere, så det er bare å ta kontakt dersom noen ønsker å bidra, opplyser hun.Her er programmet:

Foreløpig program for støttekonserten i Ørland KirkeUthaug SonglagØrland SangforeningØrland GospelkorBel CantoAstrid Klara Mjøen og Henning RøTorunn StrømAndrine AasMaria Garli og Kim AksnesNella PenjinTuvaFosenklangSangkoret JubelØystein Herkedal HegvikKornetten