Tirsdag 28. Juli:

Mange mil på amerikanske motorveier er litt kjedelig, men vi holder humøret oppe. Det var et hyggelig syn som møtte oss ved ankomst Chicago. Sheraton suites AirPort Hotel o'Hare, har meget høy standard. Vi har alle fått store rom, der vi kan utfolde oss. Noen hadde putekrig grunnet overflod av den slags. Vi hadde felles middag i kveld og gjorde oss klar for morgendagen.

Onsdag 29. Juli:

Dette var dagen mange av oss hadde markert i kalenderen lenge. Vi skulle få se storbyen Chicago. Vi fikk en meget habil guide, Kari Diesen Dahl, som loset oss gjennom sin by. Hennes hjemby, i hjertet, er Hamar, noe vi fikk høre underveis. Chicago er en by full av arkitektoniske perler, og Kari orienterte på klingende Hedmarking. Etter en runde i Michigan Aveny og tilhørende herligheter, var det tid for topptur.

Vi ankom Willis Tower(Sears Tower), som er blant verdens høyeste bygninger. Vi skulle få oppleve den flotte utsikten man får fra toppen Her er det mye køståing, men vel installert er det et skue for enhver. Verdens raskeste heis tok oss fort opp til toppen. Vi gikk av i 103 etasje, og mange foretrakk midten av bygningen. De mest modige ble avbildet ute i glassburene med direkte sikt 443 meter rett ned. Resten av oss tok inn det imponerende skuet over Chicago. Klar vær, og koret nådde nye høyder!

Koret fikk også sine "Christmas Card"nede ved havna. Her ble vi fotografert etter alle kunstens regler med Chicago Skyline i bakgrunnen. Med bluesklubb på tampen, var det en sliten gjeng som tok kvelden.

Torsdag 30 juli:

Vi hadde uttrykt et ønske om å få synge på et norsk aldershjem, og denne morgen satte vi kursen for Norwood Crossing  aldershjem. Her sang vi en kort konsert for de fremmøtte, noe som ble godt mottatt. Flere av tilhørerne var enten norske eller svensk/danske som satte veldig pris på vår sang. Et takknemlig publikum inviterte på kaffe og kaker etterpå, der praten gikk på "engelsk og norsk"

Vi er til ende på en fantastisk reise. Festmiddag i kveld med takketaler og god mat. Samtalene omkring opplevelsene gikk i ett. Vi er full av inntrykk og gode opplevelser. Nå gleder vi oss til å treffe kjente og kjære hjemme og dele våre opplevelser.

Om få timer setter vi oss på flyet hjemover, etter en fantastisk 10 dagers turne her i Midtvesten i USA. Opplevelsene har vært mange, nye venner og bekjente er er blitt oss til del. En flott reise er til ende!

Ørland Sangforening

v/Jan Hyllmark.