På Ørland kultursenter blir det denne dagen hele to konserter der Uthaug Songlag skal tolke trønderske hiter.

Dypdykk i trønderrocken

- Uthaug Songlag har tatt et dypdykk i trønder-rocken og trønder-visene. Dette presenteres på ekte Uthaug Songlag vis med masse humor, god korsang og fantastiske solo- opptredener, sier dirigent Gunn Kristin Ørsleie.

Koret garanterer at allsang-faktoren blir høy.

- Fra ei liste på 60 låter presenterer vi her 20 låter. En knallhard utvelgelse måtte til, men vi mener at vi har funnet et godt tverrsnitt av Trøndelags fantastiske låt-skatt, informerer Ørsleie.

Variert program

Forestillingen vil være en drømmeforestilling for alle med et hjerte for trønderrock, forklarer Grete Eid Johansen i songlaget.

- Det er et svært variert program og man får høre alt fra Tre små kinesere, Difference og TNT, til Åge Aleksandersen, DDE og Four Jets. Noe av mange forskjellige artister og grupper. Det vil også være mange soloinnslag. Vi har også fantastiske musikere med oss, sier hun.

Musikere som deltar sammen med songlaget er Anders Marøy på piano, Henning Rø på gitar, Kolbjørn Gjestad på bass og Tor-Erik Haagenstad Vik på slagverk. Hedda Strøm og Øystein Herkedal Hegvik, begge elever fra kulturskolen, skal også delta under konserten.