Ørlendingen Finn Olav Odde var manges favoritt til å stikke av med trofeet, etter at han ble rikskjendis som Farmen-deltaker sist høst. Etter nominasjonen uttalte Odde til Fosna-Folket at han hadde godt håp om å gå til topps i Gullruten.

Odde, som er far og bestefar, har samlet hele familien i Bergen denne helgen i anledning TV 2s Gullruten-sending. Tidligere i dag sa Odde til Fosna-Folket at han nøt hvert sekund av oppholdet på Vestlandet, og at det å være blant alle kjendisene fra TV-skjermen var en nesten uvirkelig opplevelse.

- Helt fantastisk

Tross at Gullruten glapp for Finn Olav Odde, var det på ingen måte en skuffet ørlending Fosna-Folket snakket med lørdag kveld.

- Det er helt fantastisk her, og jeg depper på ingen måte. Folk kommer bort til meg og vil ta selfie. Jeg blir så rørt at jeg nesten får tårer i øynene, sier Odde og legger til:

- Enok er en kjempefyr. Han sa til meg at han var sikker på at jeg skulle vinne. Personlig hadde jeg blandede følelser. Det var 25 prosent sjanse for å vinne, og det holdt ikke.

Går for å vinne etterfesten

Odde sier at nå blir det nachspiel på hotellet.

- Hvem vinner etterfesten?

- Det blir oss ørlendinger, Perodd Tessem og meg. Det blir kjempeartig, og vi gleder oss til det. Den gode stemningen som er her skal jeg nyte til de tidlige morgentimer, sier han.

- Etter dette skal jeg legge Farmen bak meg. Nå skal jeg konsentrere meg om å sanke stemmer for å bli ordfører til høsten. Det har vært mye stang ut nå, så nå håper jeg det blir stang inn.