Der skal hun blant annet holde konserter samt delta i frivillig arbeid i håp om å bedre levestandarden til befolkningen.

- Vi reiser nedover i januar neste år. Vi planlegger en støttekonsert tidlig i høst. Målet er å samle inn klær og andre ting vi kan ta med nedover. Jeg har en idé om at vi ikke skal ta inngangsbilletter på konserten, men at folk tar med klær i stedet. Det er spesielt behov for klær til spedbarn og babyer samt tenåringsgutter. Generelt klær for barn i alderen 0- til 18 år, opplyser Olden.

- Ikke i tvil

Det var nylig at vokalisten mottok forespørselen om å være med Frelsesarmeen til Kenya.

- Jeg var ikke i tvil. Selvfølgelig vil jeg være med og bidra, sier Olden.

I Kenya skal hun blant annet være med på å dele ut klær og mat på barnehjem og skoler.

- I tillegg skal jeg holde konserter. Jeg kommer til å ha med meg en gitarist. I tillegg er en annen sanger med på turen. Jeg ønsker å involvere barna i konserten. Det skal være interaktivt. Jeg ser for meg at jeg synger noen låter, og så kan barna ha noen innslag, forklarer Olden.

Forberedt på elendighet

Hun håper at turen skal gi henne både musikalsk og menneskelig erfaring.

- Jeg har hørt at innbyggerne der er veldig sang- og danseglade. Jeg håper å lære meg litt kenyansk sang og dans. I tillegg er jeg selvfølgelig forberedt på å se mye elendighet. Jeg har bare sett bilder fra kriseområder i Afrika på tv. Nå får jeg se litt på nært hold. Jeg ser for meg at jeg kommer tilbake med et større perspektiv på verden, sier Olden.