Temaet skal være ”I Guds drøm”, og arrangementet er et tverrkirkelig samarbeid for kvinner og jenter i alle aldre fra Fosen og utover, opplyser Ingvill Hoås Butli.

Startet med kvinnegruppe

- Det startet med at vi var en gjeng kvinner som møttes til kvinnegruppe i Roan hos Ellen Strøm. Vi syntes dette var så bra og inspirerende, at flere bør få samme mulighet. Da kom tanker om en kvinneweekend, sier Hoås Butli.

Målet med denne helgen er at man skal bli inspirert av hverandre, få god undervisning av Liv Kirsti Pedersen, lovsang ledet av Nelly Kurbatov og generelt god atmosfære og fellesskap, opplyser Butli.

Bønnerom

I tillegg til programmet vil det også være et innredet et rom til bønn og hvile, samt en strikkekrok i området.

- Hvis været tillater det er det planlagt utedag med base for grilling og sang rundt bålet, samt skitur for dem som ønsker det, informerer Butli.

For å slippe å leie inn kokker den helga, har arrangørene tenkt at det er både praktisk og økonomisk å fordele kjøkkentjeneste på deltagerne.

- Det er også sosialt, og en flott måte å bli kjent med hverandre på, sier Butli.

Mange påmeldte

Tenåringer er også velkomne, det vil bli eget opplegg for dem på lørdag kveld. Allerede er det 40 påmeldte til kvinneweekenden, opplyser Ingvill.

- Inviter gjerne noen damer du tenker på, det er plass til flere, forteller hun.