– Hovedformålet med arrangementet er å gjøre stas på frivilligheten og kulturlivet. Vi har prøvd å favne hele kommunen og aktører fra alle ytterkanter og grender. Det er kjempeartig å få vist fram bredden, og at folket kommer for å støtte opp.

Det sier kulturskolerektor ved Rissa kulturskole Tom K. Alte, som er godt fornøyd med søndagens show.Takker frivillige

Hederskvelden gikk av stabelen søndag kveld i Rissahallen. Dette var fjerde gangen Rissas største enkeltarrangement ble avholdt. Alte forteller at uten frivillig innsats hadde det ikke vært mulig å få til et såpass storstilt arrangement.

– Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt. Ikke bare til de som var på scenen, men også til de som bidro i forkant. Mye innsats måtte legges ned i logistikken, og lokalt engasjement har vært helt nødvendig, sier kulturskolerektoren.

Osen ledet showet

Konferansier var Are Sende Osen.

– Han hadde en veldig uformell og avslappet stil, som passet godt. Det var et arrangement som ble holdt uten generalprøve. Desto viktigere er det å ha en dyktig konferansier for å lose arrangementet trygt i havn. Han gjorde en god jobb og fin figur.– Osen fremhevet at det var artig å gjøre noe for et show som gir mening, legger kulturskolerektoren til.– Suksess

Are Sende Osen var konferansier. Foto: Elise M. Reksen, Rissa kulturskole