Joakim Aleksander Grenvik sang og spilte for forsamlingen med vakker sang. Først, Julen er her, og så Himmel på jord, her med organist Oleg Alohins som akkompagnement og Anne Line Hestmo som medsanger. Det ble også fremført salmer, både Oleg Alohins og Åse Hellenes Rødøy imponerte med vakkert pianospill. Trekkspillmusikk ble det også når Osen trekkspillklubb stemte i sammen med sanggruppa.

Unge stjerner

Den unge sangeren Vilde Iren Buarø opptrådte sammen med Kristian Iver Berget og Solveig Gjetvik fra kulturskolen med En stjerne skinner i natt, og etterpå, alene med låta, La den gå, fra Disneyfilmen, Frost. Hun sier at det var veldig moro å synge, men også litt skummelt. Det er ikke første gang hun synger i kirka, men for første gang synger hun hele sangen alene.– Og sangen er litt vanskelig, forteller hun, spesielt fordi jeg er litt hås nå. På lydprøve ble det litt trøbbel med tekst og melodi, men nå på opptreden gikk det heldigvis greit.

Hun har øvd på denne siden oktober, og har også øvd og opptredd sammen med de andre fra kulturskolen flere ganger i desember. Til slutt vil hun ønske alle en god jul, og et godt nytt år!

Julestemningen sikret

Noen julesanger ble det også plass til, og publikum sang villig med. Strand skolekorps fylte kirken med musikk med sine to låter, Sang til juletreet og All trough the night. Barbro Amrud Nilsen sang også vakker sang, med Mitt hjerte alltid vanker og Nordnorsk julesalme. Fra publikum forteller Solbjørg Svee at:

– Nå er julestemningen kommet. Dette var bare nydelig!