Rissa ungdomslags juleforestilling «Putti Plutti Pott» hadde premiere i Vanvikan samfunnshus i helga. Det var høy energi og minimalt med dødtid.

Julesound

Et svært kompetent husband satte stemningen med vakker musikk. Det formelig oste jul av gitarist og kapellmester Patrick Wiborg Dahles varme julejazzete gitarlyd. Trommis Mikael Hansen var stødigheten selv, mens blåserekka blåste jula inn.

Vakre rekvisitter

Forestillingen «Putti Plutti Pott» er et samarbeid mellom Rissa Ungdomslag og Indre Fosen kulturskole. Sjefsnissemor og produsent Elisabeth Fætten Schei og hennes team har utvilsom gjort en strålende jobb i forberedelsene. Her satt det aller meste som et skudd. Stykket er rikt på detaljer. Det foregår noe over alt på scenen, og det hele virker nøye planlagt, men det blir likevel ikke for tilgjort. Rekvisittene og lyssettingen bør også trekkes frem. Veldig jul.

Ga alt

På scenen ga de unge skuespillerne 110, og vel så det. Det er imponerende å se hvor naturlig alle husker hver eneste replikk, hver lille bevegelse og posisjonering på scenen. Karl Cornelius Schei var glimrende i hovedrollen som Putti Plutti Pott. Henning S. Vikan, Malin Mosleth Dypvik, Anna Hvitsten og Jon Peder Nyeng gjennomførte prikkfritt.

Det samme gjorde Sarah Benedicte Flytør i rollen som Jokkum Jokkumsen og Jørgen Vangen som ekspedisjonssjefen, Marie Riiber Nesdal som Kalle, Helena Moe Dahle som Palle og Simon Andreas Harbakk som Sylte. Oda Johanne Skraastad, Mia Hulvand, Jens Jakob Schei og Iselin Johanne Gilleberg Guillot jobbet hardt som reinsdyr. I tillegg bidro alle nissebarna sterkt til å lage liv og røre på scenen.

Les mer:

Frida og Siri-Lill har hovedrollene.