Gruppa, som fikk en kjempehit med «No Milk Today», så dagens lys i Manchester i 1963 under navnet «Herman & The Hermits». Senere ble det forenklet til Herman's Hermits.

LES OGSÅ:* - Politikerne må skjerpe seg -Fosna-Folket* - Dette har vært en viktig inspirasjonsarena for unge talent -Fosna ...

The British Invation i USA

I 1964 ga Herman's Hermits ut sin første singel, «I'm Into Something Good», som også ble en hit, ifølge Wikipedia. Musikkstilen deres ble karakterisert som Merseybeat, og de var blant gruppene som representerte The British Invation i USA på 1960-tallet. Bandets aller største hit var nevnte «No Milk Today». Den var skrevet av Graham Gouldman, som senere ble med i et annet kjent britisk band: 10CC.

Svein Strugstad. Foto: Terje Dybvik

– Nå har vi bestemt oss

Daglig leder Svein Strugstad ved Bjugn Kulturhus gjorde for noen uker siden en uhøytidelig «markedsanalyse» rundt Herman’s Hermits, og 90 prosent av dem som svarte syntes å booke dem var en god idé.

– Nå har vi bestemt oss: Herman's Hermits kommer til oss 26. april neste år, opplyser Strugstad.

Billettene til konserten er allerede lagt ut for salg.

Herman's Hermits i 1968 i forbindelse med en opptreden ved Ohio State Fair. Bildet, som er registrert som offentlig eiendom, er hentet via Wikipedia.