Håkon Bleken stiller med flere silketrykk ved jubileumsutstillinga. (Foto: Toril G. Oksvold)

Håkon Bleken stiller med flere silketrykk ved jubileumsutstillinga. Foto: Toril G. Oksvold

Håkon Bleken stiller på jubileumsutstilling

19. juni 1992 ble Fosens eldste helårsåpne galleri åpnet på Ørlandet.

Galleri Empati feirer med det 25 år, og åpner lørdag 24. juni sin jubileumsutstilling.

Harald Kirkbak

Både anerkjente, amatører, debutanter, lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere har deltatt ved de forskjellige utstillingene som har blitt holdt ved galleriet opp gjennom åra. Det ble etablert av avdøde Harald Kirkbak. Datteren Nora Kirkbak er en av dem som deltar på utstillingen som skal stå til slutten av august. Hun stiller med foto.


Klar med to ganger By Rise

Lørdag åpner Grethe By Rise separatutstilling ved Galleri Empati på Ørlandet.

 

Håkon Bleken

Håkon Bleken stiller også.

– Det er meget hyggelig at Håkon Bleken har sagt ja til å bli med i år. Det er en mann som er meget aktiv tross sin alder, og han deltar ved en rekke utstillinger denne sommeren og resten av året, sier nåværende galleridriver Toril G. Oksvold. Bleken stiller med flere silketrykk ved jubileumsutstillinga.

Dessuten

Bjørg Thorhallsdottir stiller ellers med grafikk i denne utstillinga, mens Hans Keuls fra Nederland deltar med oljemalerier. Dessuten stiller ut kunst utført av blant annet følgende navn: Aud Lilleengen, Astrid Dahlsveen, Kerry Grøneng, Harald Kirkbak, Sylva K. Johansen, Grethe By Rise, Janis Spalvins; Ieva Spalvina, Sissel Olsen, Toril G. Oksvold, Kjersti Stokke, Marianne Fjærvik og Marlene Kløften. 

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Kultur

Jaktet gammel byggeskikk - det ble en vandring i folkekunst

Forleden dro konservator Ola Grefstad og Johan G. Foss, leder i Fosen historielag, ut på en «kulturhistorisk vandring» på Fosenhalvøya. De var på jakt etter gammel byggeskikk og folkekunst – «gamle hus og lekre ting».

Hvor skal ungdomsklubben ligge?

Bjugn kommune har flere mulige lokaliteter for den nyoppstarta klubben.

Dette er den nye ungdomslederen

Ventetiden er over. I høst blir det endelig oppstart av ny ungdomsklubb i Bjugn kommune.

Krim og mysterier:

Olaf satte øksa i Gammel-Erik

Tore Tømmerdal har bidratt med det meste av stoffet for denne historien.

Årets UKM var en braksuksess - søker igjen

Det var suksess på alle områder da Bjugn arrangerte UKM i april. Nå vil kommunen gjenta suksessen.