En god porsjon medlemmer fra nevnte familier var representert, da Valsfjorden Ungdomslag bød inn til «Våre favoritter» i forsamlingslokalet Eidsvoll på Oksvoll i Bjugn lørdag kveld.

Det gikk på engelsk, norsk og svensk

Et tettpakket program på godt og vel en og en halv time var satt sammen. Gullkornene av kjente melodier kom som perler på ei snor. Og de kom i både engelsk, norsk og svensk språkdrakt. Flere av de siste tiår var representert.

Hovedtanken var at alle vokalistene som stilte, skulle plukke ut en av de sangene de likte best selv. Smaken traff godt, da deres favoritter virket å stemme godt overens med det som mange av de i salen syntes å sette høyt.

Bunnsolid orkester

Nå var det flere som gjorde en godt innsats med å underholde enn bare medlemmer av de nevnte familiene fra Oksvoll-området, som har preget musikklivet i Bjugn gjennom flere tiår. Vokalister fra hele kommunen i tillegg til noe bistand fra nabo Ørland, stilte på den store scenen.

Et bunnsolid orkester støttet opp. Det besto av Audun Eggen på gitar, Eskild Kløften på keyboard, Thomas Harøy på gitar, Olav Skei på trommer og Rayner Harøy på bass. I tillegg til at alle nevnte også bidro på koring, hadde Thomas Harøy og Eskild Kløften sine solistinnslag.

«Dæsken, kor bra!»

«Dæsken, kor bra!», var det en som framholdt etter at de siste innslagene var formidlet. Ja, undertegnede må si seg enig i den korte, men velformulerte oppsummeringen. Dette var en velsmakende musikalsk aften, fullstappet av fortreffelige smaker og god ettersmak.

Etter showet ble det innlagt en pause, etterfulgt av offentlig fest. Hvem som spilte da? Ufo. Selvsagt. Som de må ha gjort hundrevis av ganger før i nettopp Eidsvoll.

- Godt fornøyd

Bernt Olav Nes i Valsfjorden Ungdomslag er godt fornøyd med responsen.

- 120 var på konsertdelen og ytterligere 50 til kjøpte billett for festen. Med 170 betalende gjester totalt, og ei god stemning, må vi si oss godt fornøyd, sier Bernt Olav Nes.