Fosna-Folket var så heldig og få overvære premieren onsdag, den første av i alt to forestillinger.

Fargerikt

Det var en fargerik og variert konsert med alt fra barnesanger og viser til disco, pop og rock.

Forestillingen hadde litt revypreg over seg, og det var ispedd en fin lun humor underveis under hele forestillingen. I tillegg var det noen stemningsfulle storslåtte musikalske nummer.

Sjarm

I tillegg til korets sangere, hadde man med seg husband med lokale musikere. Noen gjesteartister fra kulturskolen fungerte også som konferansierer.

Lyssettingen var enkel og kostymene var fargerike og flotte, og satte nok både publikum og de som sang i ekstra stemning. I tillegg til flott musikk og kostymer, var den sangglade Bel Canto-gjengen for anledningen «kledd» i fine smil, masse utstråling og en sjarm som smittet.

Musikken

Alle i koret hadde mygger, små mikrofoner, som ga en fin jevn lyd, og en fin miks av alle stemmene sammen. De sang dynamisk og det var rent og fint under hele forestillingen.

Husbandet var nedtonet, spilte lavt og ble fint mikset. Selv på de mest rocka sangene var det var lett å høre koret og solistene, både de forskjellige stemmene og teksten. Så all «cred» til band og lydmann. Og kanskje spesielt til trommis Halvard Mjøen som ikke «slo», men spilte trommer. Ett musikalsk høydepunkt, var helt klart «Bridge over troubled water», både arrangementet og fremføringa.

Mange sanger

Skal man lete etter noe å sette fingeren på, mener undertegnede at 27 sanger var litt i overkant mange sanger. Tror forestillingen kunne blitt om mulig enda bedre om de hadde kuttet pausen å heller kjørt forestillingen i ett med færre sanger.

Publikum så ut til å kose seg, og Bel Canto fikk stående applaus. Takk til Bel Canto for en flott opplevelse og en «trip down memory lane». Vi gleder oss til 40-årsjubileet neste år.