I fjor var det stinn brakke og vel så det da ørlandsbandet Tre Vise Menn, bestående av Terje Skaret, Lars Bonvik og Roy Klausen, dro med seg lokalkjente - og noen mindre kjente sangere - opp på scenen for gjesteartistkveld på utestedet Barrock på Brekstad.

- Sabla artig

I år gjentar de suksessen, og har fått med 10 fosninger til å synge lørdag kveld. Det er alt fra avdanka rockere til hobbysangere som skal underholde, og gitarist Lars Bonvik lover en musikkaften fra øverste hylle.

- Så langt har vi hatt to øvinger, og jeg må si at artistene våre holder et meget høyt nivå. Dette blir sabla artig, sier Bonvik.

Snekkere og bankfolk

Ideen om å ha en kveld i året der «vanlige folk» får opptre på scenen dukket opp først for fem år siden.

- Vi har mange spillejobber over hele Fosen der vi treffer mye folk. Da er det bestandig noen som blir veldig glad i å synge utover kvelden. Hensikten med en slik gjesteartistkveld er å dra fram både snekkere, rørleggere og bankfolk som aldri har stått på en scene før, og la dem synge for 200 stykker, forteller Bonvik.

Blir allsang

Det er duket til både norske klassikere, 80-tallshits og country. Allsangfaktoren blir høy, skal vi tro Bonvik.

- Jeg vil påstå at vi er innom alle sjangre i løpet av kvelden. Det vil gå mye i allsang, og låter som folk kjenner, sier han.

Tre Vise Menn har store forventninger.

- I fjor måtte de stenge dørene fordi det ble så mye folk. Vi har en drøm om at det skal skje denne gangen også, ler Bonvik.