Haarberg forteller at hun har satt i gang et arrangement som skal ta plass på City Lade.

The Stream er TV2s nye musikktalentkonkurranse. Deltakerne laster opp en musikkvideo på The Stream sine sider. De 100 artistene som er mest sett eller «streamet» per 1. mai, går videre til en audition hvor de største plateselskapene i Norge er representert.

- Flott promotering

- Jeg fikk en idé om å ta med meg noen trønderske artister som deltar i The Stream, for å lage en liten «The Stream- konsert» for trønderske deltakere. Senteret synes dette var en veldig bra idé som de gjerne ville være med på.  Det er en flott promotering for alle mener jeg, og hver av oss som skal være med er med på å løfte hverandre vil jeg påstå, sier hun.

Hun håper at konserten bidra til gjøre artistene mer kjent for publikum, noe som kan være en fordel om de skulle komme seg videre fra showcasen.

På lufta

- Samt at de kan gå inn å streame fram sin favoritt enda mer. Jeg har fått meg med Baard Danielsen fra Radio Trondheim til å være konferansier, samt at vi skal ha direkte kontakt live på lufta på Radio Trondheim.

Artistene hun har fått med seg er Thomas Taylor, Siri Kristine Størseth, Ravage Rose og Adrees.

- Uansett hvordan dette vil utarte seg for min del, har forhåpentligvis flere hørt meg synge gjennom streamingen, og det er jo positivt. Jeg håper så klart at jeg blir tatt ut til showcase, da dette gjerne genererer til flere lyttere og samtidig kan gi meg en flott erfaring på veien i min musikk-karriere, sier Lena.

- Sett meg på lydløs

Hun vet ikke helt hva hun går til om hun blir med videre, så tanken er litt skummel, innrømmer hun.

- Men jeg tenker som så, er det meningen, så er det meningen og da skjer det for en grunn. Folk får bare gå inn å streame flere ganger om dagen, slik at jeg holder meg blant topp 100. Sett meg på lydløs om ikke annet, om man går lei, ler hun.

Siri Kristine Størseth, her under «blind audition» på The Voice.