En pause som alle ved bedriften setter stor pris på, forklarer Åge.

Alle får delta

- Dette er et kjærkomment avbrekk i en ellers travel hverdag. Absolutt alle får mulighet til å delta, enten på egen hånd eller ved hjelp av stativ for å sende avgårde kula, sier han.

Bowling gir en fantastisk mestrings- og idrettsglede, og det er nettopp idrettsgleden Petter Bakøy er fascinert av, og som bidrar til at også han har stor glede av disse turene, forklarer Åge.

- Det er ingen selvfølge at han skal gjøre dette. Han er en travel mann men forsøker likevel å finne tid til å bli med på disse turene, han synes nok det er trivelig å se idrettsgleden og gløden disse turene skaper, forteller Bjørvik.

En jordnær kjernekar

Åge opplyser at han fra før kjenner Petter som en person som ønsker å se løsninger og få til ting.

- Vi har jobbet sammen tidligere, og jeg har alltid kjent Petter som en ryddig kar, en pragmatiker som vil se løsninger. Petter er seg selv, en jordnær kjernekar. Han har drevet med trav og skyting, og har nok også litt konkurranseinstinkt. I likhet med alle andre viser han stort engasjement når kula river ned alle kjeglene, forteller Bjørvik.

Glede i hverdagen

Alle ved bedriften setter umåtelig stor pris på Petters engasjement og iver for å få i stand disse turene, forklarer han.

- Det startet med at vi ba ham med oss, og etter ei lita stund fortalte Petter at han ønsket å betale for disse turene. Nå har han gjort det i en fem-sju år og vi forsøker alltid å få datoen til å passe slik at Petter selv kan være med. Det er godt at slike kjernekarer finnes, det bidrar til å skape ekstra glede i hverdagen, sier Åge.

- Som en vitamininnsprøytning

Petter forteller at han har vært en del innom Kroa Produkter, og at han alltid kommer i godt humør etter å vært der. Turene gir gjensidig glede, og Petter setter selv stor pris på å være sammen med gjengen fra Kroa.

- Grunnen til at jeg gjør dette er at jeg synes det er veldig moro å være sammen med en slik gjeng som dette, her er det en gjeng med stor idrettsglede, godt humør og stor takknemlighet. Jeg synes vi skal oppmuntre og sette pris på disse folkene, det fortjener de. Jeg har vært en del innom på Kroa i Leksvik, og det er som en vitamininnsprøytning når det gjelder å få godt humør. Den arbeidsgleden og de gode vitsene er det bare å gi seg over for. Det vil nok bli flere bowlingturer i årene framover, sier Bakøy.

- Grunnen til at jeg gjør dette er at jeg synes det er veldig moro å være sammen med en slik gjeng som dette, her er det en gjeng med stor idrettsglede, godt humør og stor takknemlighet, sier Petter Bakøy.