Til minne om russiske krigsfanger

Tre russiske offiserer var onsdag på Ørland hovedflystasjon. En internasjonal våpenkontrollavtale mellom OSSE-landene med utgangspunkt i det såkalte Wien-dokumentet fra 1999 er bakgrunnen for besøket.

De tre russiske offiserene besøkte flere avdelinger på Ørland hovedflystasjon og fikk også en tur med et Sea King-helikopter fra 330-skvadronen. Russerne fikk også en omvisning på Austrått fort og la ned krans på minnestøtta over de russiske krigsfangene på kirkegården på Ørland.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
DE RUSSISKE offiserene la ned en krans på minnestøtta på Ørland kirkegård for de russiske krigsfangene Foto: Dan Ånnevik, ØHF

DE RUSSISKE offiserene la ned en krans på minnestøtta på Ørland kirkegård for de russiske krigsfangene Foto: Dan Ånnevik, ØHF

Leses nå
 
New Articles

Er du blant dem som kaster mest mat?

Langtidsplanlegging og storinnkjøp en gang i uka har vært anbefalt for å redusere matsvinn. En SIFO-undersøkelse tyder på at det ikke fungerer likevel.

Elg til besvær:

- Ikke kødd med elghodet

I den delen av Mælan skole som skal rives henger det et elghode. Hva som skal skje med det, har skapt diskusjoner.

Når skolen blir byggeplass

Det blir et spesielt år for de 84 elevene på Mælan skole i år. Denne uka starter rivningen av store deler av den gamle skolen.

Utbyggingen av ferjekaier

- Viktig med god dialog

Gruppeleder i KrF og leder for komité for infrastruktur i Sør-Trøndelag, Karin Bjørkhaug, stiller spørsmål til fylkesrådmannen i forbindelse med utbyggingen på Flakk og Rørvik ferjeleier.

Planlagt leilighetskompleks:

Forhåndssalget har startet

- De to første som kom for å se tegningene reserverte leilighet, forteller megler Rune Øverlie hos Heimdal Eiendomsmegling. Han mener det uten tvil er behov for flere sentrumsleiligheter i Vanvikan.