Til minne om russiske krigsfanger

Tre russiske offiserer var onsdag på Ørland hovedflystasjon. En internasjonal våpenkontrollavtale mellom OSSE-landene med utgangspunkt i det såkalte Wien-dokumentet fra 1999 er bakgrunnen for besøket.

De tre russiske offiserene besøkte flere avdelinger på Ørland hovedflystasjon og fikk også en tur med et Sea King-helikopter fra 330-skvadronen. Russerne fikk også en omvisning på Austrått fort og la ned krans på minnestøtta over de russiske krigsfangene på kirkegården på Ørland.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
DE RUSSISKE offiserene la ned en krans på minnestøtta på Ørland kirkegård for de russiske krigsfangene Foto: Dan Ånnevik, ØHF

DE RUSSISKE offiserene la ned en krans på minnestøtta på Ørland kirkegård for de russiske krigsfangene Foto: Dan Ånnevik, ØHF

Leses nå
 
New Articles

Banken flytter fra Kremmergården

Om ganske nøyaktig tre måneder blir Sparebank 1 SMN i Rissa å finne i nye lokaler.

Denne gjengen skal drifte den nye storstua

Når den nye spiseplassen Flo & Fjæra åpner i nybygget på Museet Kystens Arv 22. juni, er det driverne av Fosenmat, Fosenkjøtt og Smørehallen som blir å finne bak grytene.

Bakøy får kjøpe «Sneppen»

Formannskapet i Rissa bestemte denne uka at Bakøy AS får kjøpe «Sneppen»/«Leiratomta».

Kontrollerte sjåfører i morgenrushet

Politiet avholdt tirsdag morgen en dokument-og promillekontroll på Beian i Ørland kommune.

Noris flytter fra Hasselvika

Under tirsdagens generalforsamling i Noris AS ble det vedtatt at vekstbedriften flytter fra lokalene i Hasselvika og inn i andre lokaliteter i og rundt Rissa sentrum.