Til minne om russiske krigsfanger

Tre russiske offiserer var onsdag på Ørland hovedflystasjon. En internasjonal våpenkontrollavtale mellom OSSE-landene med utgangspunkt i det såkalte Wien-dokumentet fra 1999 er bakgrunnen for besøket.

De tre russiske offiserene besøkte flere avdelinger på Ørland hovedflystasjon og fikk også en tur med et Sea King-helikopter fra 330-skvadronen. Russerne fikk også en omvisning på Austrått fort og la ned krans på minnestøtta over de russiske krigsfangene på kirkegården på Ørland.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
DE RUSSISKE offiserene la ned en krans på minnestøtta på Ørland kirkegård for de russiske krigsfangene Foto: Dan Ånnevik, ØHF

DE RUSSISKE offiserene la ned en krans på minnestøtta på Ørland kirkegård for de russiske krigsfangene Foto: Dan Ånnevik, ØHF

Leses nå
 
New Articles

Enighet i tariffoppgjøret i staten

Det er oppnådd enighet mellom partene i tariffoppgjøret i staten. Fordelingen mellom generelle og lokale tillegg var blant hovedtemaene.

Nå starter russetida – se dåpsbildene!

Humortrioen Kveli, Rånes og Bremseth var hyret inn for å døpe rød- og svartrussen i Rissa i år.

Fikk gjennomslag for penger til vei

Fylkestinget i Sør-Trøndelag fylkeskommune har nå vedtatt i å bevilge fire millioner kroner til utbedring av veien mellom Rørvik og Stadsbygd sentrum.

- Gulrøtter må til!

Vil ha ut info til folket – inviterer til folkemøte