Utfordrer kunstnere

Seks kunstnere fra Fosen bidrar nå med bilder til inntekt for hjelpeorganisasjonen Streetlight. LES OGSÅ : Har reddet livet til mange gatebarn

- Jeg utfordrer alle kunstnere til å være med å bidra til å hjelpe gatebarna, sier Toril Oksvold, maler og eier av Galleri Empati på Opphaug, som er en av seks kunstnere som har gitt bidrag til Streetlight. Salget starter i forbindelse med veldedighetsarrangementet i Bjugn kulturhus nå på søndag. I etterkant vil bildene stilles ut både i Bjugn og på Ørlandet. Eksakt hvor vil bli nærmere avklart fredag.

Kunstnerne som har gitt bilder så langt, er Elin Hovde, Aud Lilleengen, Toril Oksvoll, Anette Kappler, Magne Sandøy og Martin Rasch. I tillegg til disse bildene vil det legges ut flere fotografier av gatebarna i byen Tacloban som Streetlights barnehjem ligger.Hvis det er flere som ønsker å bidra med kan en ta konatkt med lederen for Ørland - Bjugn kunstforening, Nina Gjølgasæter.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
DETTE er ett av bildene som vil bli lagt ut for salg. Kunstner er Toril Oksvold fra Ørlandet, som nå utfordrer andre kunstnere i Fosen til å bidra med bilder.

DETTE er ett av bildene som vil bli lagt ut for salg. Kunstner er Toril Oksvold fra Ørlandet, som nå utfordrer andre kunstnere i Fosen til å bidra med bilder.

Leses nå
 
New Articles

Funnet i enda ei elv på Fosen

Nå er den uønskede pukkellaksen kommet til Skauga også.

Desperat kamp for å berge traktoren fra floa

Andrea Berstad skulle bare få ut ei badebrygge i finværet. Det førte til at traktoren satte seg fast i fjæra, og en nervepirrende kamp mot klokka begynte.