Vanvik ledet 4-0 til pause i en kamp, som slettes ikke bar preg av å være et lokaloppgjør.

Jan Audun Rømma hos Vanvik satte tidlig inn en scoring for Vanvik, men Ørland spillerne ble ikke mer skjerpet av den grunn. Vanviks spillende trener Jørn Ove Rønning fikk selv gleden av å sette inn dagens andre Vanvik scoring etter en corner.

Også Vanviks tredje mål kom på corner, Kristian Ness fikk stå helt uforstyrret, og trille ballen i mål foran et meget passivt Ørland forsvar.

Ole Kristian Hovstein fikk æren av å punktere kampen med sin scoring på tampen av førsteomgang. Vanvik ledet 4-0 til pause, uten at Ørland hadde produsert en eneste kvalifisert målsjanse.

Kampen endte til slutt med sifrene 2-4 til Vanvik, noe som alt i alt er fortjent.

Ørland manglet sin notoriske målscorer Tom Kilaas, som sliter med skade siden oppgjøret mot Bjørgan. Thomas Jektvik måtte også forlate banen med skade, og Ørland ble ikke bedre av den grunn. Savnet av disse to var meget tydelig hos et for dagen tamt Ørland lag.

Oppmann Helge Pedersen hos Ørland, var lite fornøyd med kampen.

- I dag var vi dårlige. Vi slipper dem til alt for enkelt, de scorer på tre dødballer mot oss, og det er for dårlig, sier Pedersen.

FYRER AV: Kristian Ness tester Ørland keeper Vegard Sumstad. Sumstad kom for øvrig seirende ut av denne duellen.