Kunstkupp for TV-aksjonen

ØRLAND:Lørdagens kunstauksjon ved Galleri Empati innbragte en pen sum til årets TV-aksjon. SE OGSÅ: Mer om kultur i Fosen

Auksjonen innbragte 30.400 kroner til TV-aksjonen. 33 av 34 kunstverk ble solgt. Et stort antall fosenkunstnere hadde bidratt med verk til auksjonen. I tillegg bidro fylkeskommunen med to bilder, samt at signerte bøker gikk under hammeren. Et tredvetalls personer hadde funnet veien til galleriet. Oppgaven som auksjonarius løste Dagfinn Aune. Gjenstandene hadde alle en minstepris, men det er liten tvil om at budgiverne hadde god grunn til å være fornøyd med kjøpene. Og hver eneste krone kommer TV-aksjonen til gode.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Auksjonarius Dagfinn Aune og gallerieier Toril G. Oksvold sørget lørdag for at det kom inn en pen sum til søndagens TV-aksjon.

Auksjonarius Dagfinn Aune og gallerieier Toril G. Oksvold sørget lørdag for at det kom inn en pen sum til søndagens TV-aksjon.

Leses nå
 
New Articles

Funnet i enda ei elv på Fosen

Nå er den uønskede pukkellaksen kommet til Skauga også.

Desperat kamp for å berge traktoren fra floa

Andrea Berstad skulle bare få ut ei badebrygge i finværet. Det førte til at traktoren satte seg fast i fjæra, og en nervepirrende kamp mot klokka begynte.