Kunstnerempati med TV-aksjonen

ØRLAND: Kunstnere fra Fosen går til spontanaksjon for å skaffe penger til UNICEF i helga. Se også: GALLERI EMPATI: Kunstauksjonen

Lørdag klokka ett er det kunstauksjon i Galleri Empati til inntekt for saken.Det var Aud Lilleengen som så sent som denne uka fikk idéen til kunstneraksjonen for TV-aksjonen. De ringte kommunen i går ettermiddag og fikk fatt på Dagfinn Aune som auksjonarius.
-Jeg har unger selv og begynte å tenke da jeg fikk se på TV disse foreldreløse barna og gravplassene, sier Lilleengen.
Hun kontaktet en like engasjert Toril Oksvold som satt med de samme inntrykkene fra TV-skjermen og så begynte snøballen å rulle.

Les mer om denne saken i Fosna-Folkets papirutgave eller på pdf!

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
KUNSTNERAKSJON: Fra venstre; Toril G. Oksvold, Astrid Dahlsveen, Aud Lilleengen, Rigmor S. Hoff og Tone Ek med bilder som skal auksjoneres bort i helga.

KUNSTNERAKSJON: Fra venstre; Toril G. Oksvold, Astrid Dahlsveen, Aud Lilleengen, Rigmor S. Hoff og Tone Ek med bilder som skal auksjoneres bort i helga.

Leses nå
 
New Articles

-Hører ikke hjemme i en by

-Brekstad kaller seg for en by. Da går det ikke an å ha rundkjøringer som ser ut som dette, mener Terje Lund Bakken fra Garten.

En spinkel, men seiglivet fiende

Floghavre er en art som ligner veldig på vanlig havre, men er svært fattig på næringsstoffer. Den regnes som et ugress, og er så skadelig for korndyrkinga i Norge at bekjempelse av arten er en absolutt nødvendighet.

Flere biler må stå igjen

Det er mye misnøye med manglende kapasitet på ferjesambandet Brekstad–Valset. At stadig flere biler blir stående igjen på ferjeleiet ved avgang, er noe selskapet Norled innrømmer.

Motorsykkel havnet i bergveggen

En mann i 50-årene er lettere skadd, etter at han kjørte utfor veien og havnet i bergveggen.