- Han kunne ha gjort en ordentlig jobb når han først var i gang, ler Hansen når Fosna-Folket møter han.

I 2-tiden natt til lørdag fikk Hansen en uvanlig telefon fra kona.- Hun ringte å sa at den var en fyr med sitteklipper som klipte gresset utenfor huset vårt. Jeg var ikke hjemme og hu er litt husredd fra før.

- Fulgte gresshauger

Da Hansen kom hjem til huset på Elveng i Bjugn slo han på lyktene på bilen slik at han kunne se hva vedkommende hadde gjort. Det er klipt ujevnt og enkelte plasser er det klipt helt ned til mosen.

- Det var ikke så veldig pent, nå må jeg rette opp noe av skadene han har gjort.

Det kan ikke ha vært lett for vedkommende som klipte gresset, natt til lørdag bøttet det ned store mengder regn. Og da det er kanskje ikke så rart at vedkommende ikke ønsket å rydde opp etter seg.

- Jeg tok bilen og fulgte gressklumpene bortover veien, da så jeg at han hadde vært innom flere naboer i løpet av natta. Men jeg så aldri han.

- Ta hekken neste gang

Hansen vurderte om han skulle anmelde forholdet, men han så ikke hensikten da skadene ikke var så store.

- Jeg mistenker at dette er noe noen har gjort i fylla.

Skulle personen igjen få lyst til å klippe en annen manns plen har Hansen et par oppfordringer.- Det var ett litt ugunstig tidspunkt. Det hadde vært kjekt om han hadde ryddet opp etter seg, gjort en bedre jobb. Og én ting til, han kunne også ha tatt hekken, så hadde jeg sluppet, ler Hansen.