Åfjord tapte 4. divisjonsoppgjøret mot Vuku 3-4.

Vakkert frispark

Ronny Hegvik ga Åfjord ledelsen 1-0 med et vakkert frispark i 1. omgang. Vuku snudde imidlertid kampen totalt og ledet 1-3 til pause.

- I 2. omgang var vi i gang med opphentingen. Marius Forfot satte inn 2-3, før Vuku scoret igjen, forteller Åfjords Magne Staven Larsen.

- Steppet inn

Om lag 20 minutter før full tid reduserte Åfjord. En lang ball inn i feltet endte med duell mellom keeper og Åfjords Magne Staven Larsen. Ballen landet i føttene til Ørjan Børmark-By, som scoret sikkert. By kom tilbake til Åfjord i fjor sommer, men har knapt vært å se på banen siden den gang. Han jublet skikkelig for scoringen sammen med lagkameratene. By viste videre at han har et enormt tempo og en helt annen teknikk enn de fleste andre 4. divisjonsspillerne på banen. Kampformen syntes allikevel noe rusten. Etter kampen var han lite snakkesalig da Fosna-Folket ba om en kommentar.

- Jeg steppet bare inn for Daniel (Tårnesvik, red.anm.). Han har punktert en lunge. Det blir mer å se til meg i juni, sa Børmark-By og henviste til andre for en kommentar.

Sluttspurt

Åfjord presset på de siste minuttene for å få utligningen, men til tross for flere store sjanser, ville det seg ikke i motvinden på Åset. Vuku kunne også ha kontret inn ytterligere en scoring mot slutten, da Åfjord satset alt fremover og la om til tre spillere bak.