Sivertzen startet onsdag med å renovere de gamle restaurantlokalene i andre etasje på Sparetorget i Brekstad. I midten av september skal et helt nytt utested åpne dørene.

- Målet vårt er å være her, vi skal ikke være noe døgnflue.

Skape noe annet

Den nye bareieren driver også bilpleiefirmaet Auto fiks sammen med Kovan Mehidi. Det var Mehidi som kom opp med ideen om å skape et nytt utested på Brekstad. Sivertzen har vært i utelivsbransjen siden han var 15 år, og Mehidi mente at de sammen hadde det som skulle til. Rett før sommerferien fikk de signert kontrakt om lokalene på Sparetorget og sendt søknad om skjenkebevilling til kommunen. Med firmaet Auto fiks invest AS har de en aksjekapital på 200.000 kroner.

- Vi vil skape noe annet. Det skal være et voksent konsept. Planen er at det skal være en rolig lounge til å begynne med også skal det bli mer aktivitet på kvelden, forteller Sivertzen til Fosna-Folket.

Lover lavere priser

Baren skal ha et rustikk utseende. De vil gjøre noe som ikke alle andre gjør. Derfor er det blant annet gamle potetkasser som står klare til å bli barhylla. Men det er ikke bare i stilen de vil skille seg ut fra de andre utestedene, Sivertzen lover at de skal ha lavere ølpriser.

- Vi har fått avtale med et bryggeri som er snille i alkoholprisen, så da skal vi kunne tilby en pris som er godt under de andre.

19 år i bransjen

Sivertzen er ikke fremmed for bransjen, som nevnt tidligere startet han å jobbe innen uteliv da han var 15. Siden har han vært innom flere utesteder på eiersiden, blant annet VIP lounge i Trondheim. Egentlig så han seg ferdig med bransjen da Mehidi kom med ideen.

- Jeg føler at vi kan det vi holder på med for å si det sånn.

Flere planer

Foruten renoveringen av lokalene er Sivertzen opptatt av å få gode ansatte som han kan lære opp etter gamle kunstner. Spesielt at bartenderne holder mål er viktig, derfor vil han legge mye tid i å lære dem opp. Nå er de på leit etter potensielle bartendere.

Når utestedet åpner om under en måned, betyr det ikke at planleggingen er ferdig. For andre etasje har ikke Sivertzen helt bestemt seg om hva han skal gjøre med. Det skal også bli en stor uteserveringsplass, men det må vente frem til nå. Og til slutt skal de også se på mulighetene for å starte opp et 18-års sted. Men Sivertzen vil først sørge for at hovedbaren er oppe og står før de går videre. Han ser også utfordringer med å åpne et nytt utested på Brekstad.

- Jeg kjenner ingen her, det er en utfordring. Og jeg har merka vesentlig stor forskjell på prisene på råvarer her kontra Trondheim. Så dette er også en utfordring, men dette blir bare artig.